top of page

[[LIVE HD<<<<]] Randers mod Rabbits live direkte tv 29 marts 2023

Vi er specialister i boligbyggeriVi har specialiseret os i boligbyggeri b-t-b. Vi er en yderst konkurrencedygtig virksomhed, der ved hjælp af stram tidsstyring, dygtige håndværkere i egenproduktion og dedikerede projektledere formår at levere kvalitetsbyggeri. Naturligvis til aftalt pris og tid. Hør hvad vores kunder siger Få et indblik i hvem vi er Vi har stærk specialiserede medarbejdere lige fra kalkulationsafdeling og projektledelse til egenproduktion. JCN Bolig dyrker specielt koblingen mellem de udførende formænd og de administrative ledende medarbejdere. Herved sikrer vi at tilgangen til byggeri ikke bliver for teoretisk.


JCN Bolig dyrker specielt koblingen mellem de udførende formænd og de administrative ledende medarbejdere. Herved sikrer vi at tilgangen til byggeri ikke bliver for teoretisk. Ordentlighed i virkeligheden Ordet ”ordentlighed” er et meget brugt ord mellem bygherre og entreprenør, men hvordan fungerer det i virkeligheden? Bygherre, Niels Parmo Christensen fortæller her om hans oplevelse af JCN Bolig's ordentlighed i byggeprocessen i forbindelse med afleveringen af 108 familieboliger i Ovenvande, Skanderborg. Et godt samarbejde i virkeligheden Samarbejde i byggeprocessen handler om at blive hørt og være fleksibel og i fælleskab finde løsninger. Bygherre Lars Kromand, som er projektudvikler og bygherre sætter her ord på hans oplevelse af samarbejdet med JCN Bolig i hans store eksklusive prestige projekt Lille Nyhavn i Skanderborg.

Vi er specialister i boligbyggeriVi har specialiseret os i boligbyggeri b-t-b. Vi er en yderst konkurrencedygtig virksomhed, der ved hjælp af stram tidsstyring, dygtige håndværkere i egenproduktion og dedikerede projektledere formår at levere kvalitetsbyggeri. Naturligvis til aftalt pris og tid. Hør hvad vores kunder siger Få et indblik i hvem vi er Vi har stærk specialiserede medarbejdere lige fra kalkulationsafdeling og projektledelse til egenproduktion.

(TV<<<<) Bakken Bears Horsens live direkte - NPREMA

Basketligaen: Svendborg Rabbits - Randers Cimbria | stiften.dk

JCN Bolig er hovedsponsor når Byggeriets Dagblad afholder Building Awards for femte gang JCN Bolig er igen i år hovedsponsor for Building Awards - vi glæder os utrolig meget til igen at fejre, hylde og samle branchen til en rigtig fest. Flemming Rasmussen, adm. direktør JCN Bolig sætter her lidt ord på hvorfor JCN Bolig er hovedsponsor for Building Awards.

Facts dags dato... NR. 1 Danmarks bedste på boligbyggeri BtB målt på medarbejder- og kundetilfredshed samt økonomi TOP 20 Omsætning i DK blandt totalentreprenører 1, 5 MIA. I ordrebeholdning. Kun boliger. Rene AB kontrakter OGSÅ PÅ SJÆLLAND Med succesfuld opstart og jysk tilstedeværelse BLANDT EN HÅNDFULD I DK Som har mulighed for 5 år i træk at opnå en overskudsgrad på 5% Bliv en del af JCN Bolig Er du en holdspiller og kunne du tænke dig at arbejde hos en af Danmarks bedste arbejdspladser i byggebranchen? Hos JCN Bolig er vi altid på udkig efter talentfulde og ambitiøse medarbejdere samt erfarne specialister der brænder for byggeri.

JCN Bolig er hovedsponsor når Byggeriets Dagblad afholder Building Awards for femte gang JCN Bolig er igen i år hovedsponsor for Building Awards - vi glæder os utrolig meget til igen at fejre, hylde og samle branchen til en rigtig fest. Flemming Rasmussen, adm. direktør JCN Bolig sætter her lidt ord på hvorfor JCN Bolig er hovedsponsor for Building Awards.

Randers Cimbria | Paqle

(((tv!!))) Bakken Bears mod Team FOG Næstved direkte tv 13 m

SPORT LIVE inviterer til basketfest - sender årets pokalfinaler

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報をチェックしたり、動画をシェアすることもできます。

bottom of page