top of page

[[DIREKTE!]] Team FOG Næstved mod Bakken Bears live direkte tv 30/03/2023

Med sommerens udskiftninger skal man derfor ikke lægge det store i, at Horsens IC har vundet de seneste syv indbyrdes kampe. På forhånd ligner det derimod et helt lige opgør. Forventede startere:Horsens IC Nimrod Hilliar IV - Maquis Addison – Iffe Lundberg – Brian Fitzpatrick – Jyles SmithTeam FOG Næstved Troy Franklin - Alexander Bak - Caleb Walker - Nikola Tadic - Chris GabrielSeneste møde: 16. februar 2015: Team FOG Næstved – HIC 79-95Horsens vandt alle tre indbyrdes opgør i sidste sæson. Seneste kamp var tilbage i februar, hvor Horsens’ forward Vedran Borovcanin blev kampens store spiller med 21 point, 7 rebounds og to assist.


Jeg tror også at det er vigtigt for de to hold, at få produktion fra Shawn Glover og Brian Fitzpatrick - Glover imponerede i årets pokalfinale, og Fitzpatrick var rigtig god i duellerne med Nicolai Iversen og Chris Christoffersen i sidste sæsons finaler. Kan var mon være ligeså god overfor Glover og Michel Diouf? Et par navne man kan nævne, er de to point guards - når vi du taler om at diktere tempoet i kampene, så bliver Carles Bivia og Nimrod Hillard også vigtige.

(((Sport TV*))) Randers mod Rabbits live direkte 29.03.2023

NГ¦stved-amerikaneren Caleb Walker viste sig meget alsidig i sidste uges TV-kamp mod Svendborg. Her stod han for 16 point, 8 rebounds og 7 assist, og han var konstant en trussel, nГҐr han gik aggressivt mod kurven. Se kampen direkte pГҐ TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY tirsdag aften klokken 18. 00. 13. oktober: HIC - Team FOG NГ¦stved 20. BMS Herlev Wolfpack Archives - BasketligaenEndnu et upset. Ugens første kamp var imellem Svendborg Rabbits og Værløse Blue Hawks. Gæsterne var som altid kommet for at spille og fulgte godt med i de to første perioder.

Khalil Ahmad brænder andet straffe, men Horsens IC får angrebsrebounden og sendt et skudforsøg afsted. Til gengГ¦ld har De Gule hentet Iffe Lundberg, som er et af dansk basketballs absolut stГёrste talenter. I NГ¦stved er der byttet nГ¦vnevГ¦rdigt ud pГҐ guard-pladserne, hvor amerikanerne Troy og Gary Franklin er stemplet ind, ligesom den gamle kending, forwarden Caleb Walker, igen er pГҐ plads pГҐ SydsjГ¦lland.

[[[Se tv!]]] Wolfpack mod Horsens live direkte 29/03/2023

(((tv!!))) Bakken Bears mod Team FOG Næstved direkte tv 13 m

3) Hvad bliver afgørende for sæsonens DM-finaleserie? ​Tempoet og kontrollen - selvom det er en af de største klichéer, så der altså dem som dikterer spillestilen, der vinder. Begge hold får svært ved at vinde på det andet holds præmisser - Bakken Bears vil gerne spille under kontrol, spille hurtigt rundt og bruge Michel Diouf. De er ret konceptstyrede, og når konceptet så kører, så er de rigtig gode. Jeg tror også at Bakken kan opnå en fordel, hvis de kan får Horsens til at spille halvbane og langsomt - Horsens havde lange sekvenser mod Hørsholm 79ers, hvor de var tvunget til at spille netop på den måde, og det løste de ikke nødvendigvis helt.

Ved starten af anden halvleg var scoren 45-38, men her fik hjemmeholdet i løbet af de næste 10 minutter udbygget føringen til 70-54. Fjerde periode blev den mest scorende og den eneste, der blev vundet af Værløse Blue Hawks. Kampen endte 97-82. Corey Silverstrom blev kampens topscorer med 27 point, 5 rebounds og 3 assists. Randers Cimbria var værter, da de for anden uge i træk havde kamp på SPORT LIVE.

Se alle højdepunkterne fra semifinaleopgøret mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved, der blev spillet torsdag d. 7. april. 2) Begge hold blev dog udfordret i deres semifinaleserier - hvem står stærkest her før finalerne? Det syntes jeg helt klart at Horsens gør. Begge hold har kunne holde en lang pause her før finalerne, og så vidt vi ved har Horsens ingen skader - uvisheden om Darko Jukic' form og tilstand, giver på papiret en fordel til Horsens. Jukic er en af de vigtigste spillere i den her serie - han er Bakkens x-factor i årets finaler og en matchup som Horsens har problemer med at løse Hvis man skal tage noget rent spillemæssigt med fra semifinalerne, så syntes jeg at Bakken Bears så, i mangel af bedre ord, forudsigelige ud i flere perioder - her er Jukic også essentiel for Bakkens chancer mod Horsens, der kan sætte et sindssygt halvbane-pres.

Kampen kunne nu køres stille og roligt hjem, og alle 8 omklædte spillere hos Team Fog Næstved blev noteret for point. Brevin Pritzl blev kampens topscorer med 30 point, 10 rebounds og 5 assists. Bakken Bears viste endnu engang, at en kamp kan vindes på én velspillet periode, da de lørdag eftermiddag besejrede Værløse Blue Hawks på hjemmebane. I Starten af anden periode var stillingen 20-17, men helt let skulle det ikke være for hjemmeholdet, da Værløse Blue Hawks gjorde gode forsøg på et comeback. Hjemmepublikummet sad på kanten af sæderne i fjerde periode, da deres hold lidt efter lidt kom tættere på en føring. Med 20 sekunder tilbage i kampen kommer Khalil Ahmad på linjen, hvor han scorer første straffe til 102-103 og kunne med næste skud udligne kampen.

Horsens IC - Fullcourt.dk

Fem spørgsmål til eksperten - Laulund om årets DM-finaler

Men jeg tror at det bliver en offensiv serie. Begge hold har scoret mange point sæsonen igennem og de vil gerne op i tempo, selvom Bakken generelt spiller mere kontrolleret. Horsens spiller med mange possessions og i sekvenser, med ret korte angreb. Selvom man siger at 'defence wins championships', så tror jeg at der kommer mange point på kontoen hos begge hold.

Første periode var et tæt løb med 20-19 til Team Fog Næstved. For hjemmeholdet fik piben dog en anden lyd i anden periode. Godt angreb og suverænt forsvar forvandlede den ellers tætte start til en føring, der hed 64-32 ved pausen. Efter en timeout til Wolfpack fik de dog justeret på Køges angrebstaktik, og hjemmeholdet gik efterfølgende på et 13-2 run. Den tidligere Team FOG Næstved-spiller Luciano de Souza brændte nettet af med fire treere i første periode.

Horsens IC - Basketball LiveScore - AiScore[[[STRØM](((]] Bakken Bears mod Team FOG Næstved nettet liveStevnsgade SuperMen vs. Wolfpack - København - BillettoWolfpack begyndet at spille hurtigere ikke mindst pga. de to guards Niki Tamjidi og Anders Scou. De pressede tempoet godt i vejret, og fik sat både Damian Ocana og Adrian Moss godt op. De to sidst nævnte fik virkelig hul igennem i tredje periode, hvor begge både ramte treere og havde et dunk hver. 77-54 stod det inden sidste periode.

Damian Ocana der tidligere har spillet for Svendborg Rabbits og Randers Cimbria var en fornøjelse at se i kampen, med masser af treere og et par flotte dunks. Foto: Frank Nielsen Så troede man ellers at kampen var overstået, men det var den åbenbart ikke. Køge forsøgte med en ny taktik, nemlig at gå inside til Sidnei de Santana. Rabbits har kontante krav - Herlev Wolfpack skal bare slåsRabbits har kontante krav - Herlev Wolfpack skal bare slåsAnnonce Forsiden netop nu Svendborg Splittet kommunalbestyrelse opretter ny sportsklasse: Halvanden times debat, snævert flertal og en ekstra klasse til Nymarkskolen Langeland For abonnenter Simone og Morten arbejder døgnet rundt: - Friheden kommer kun, når man også kan tage det ansvar, der skal til Bagsiden Vejdirektoratet advarer: Forladte hamsterhjul kan være til fare for trafikken Faaborg-Midtfyn Nyt sundhedshus gør en forskel: Byen er ikke længere 'truet område', når det gælder lægedækning Svensk discountkæde indtager inden længe 50 danske byer: - Der er en enkelt ting, som kan forhindre deres succes Mest læste Ærø En sjældenhed er sat til salg: - Det har taget en del år at nå frem til.

Selvfølgelig betyder forsvaret hos de to hold også en hel del for serien - hold især øje med Horsens' helt sindssyge pres i forsvaret og om Bakken kan udnytte dette, som de gjorde i flere sekvenser i pokalfinalen. 4) Hvilke spillere bliver afgørende for serien? Jeg er nødt til at nævne Darko Jukic igen. Hans helbred og niveau kan blive meget afgørende for Bakkens chancer i serien. Og selvom det måske ikke altid er en direkte matchup, så bliver duellen mellem Darko Jukic og Vedran Borovcanin superafgørende - det er de to schweizerknive på holdet, der gør alle de små ting i kampene. De kan lave det ekstra steal, lave et afgørende block, aflaste de primære boldholdere og være med til at diktere tempoet.

Anden halvleg var lidt tættere, da tredje periode blev vundet med 2 point og fjerde periode med 1 point. Kampen endte 102-72, og dermed fik Svendborg Rabbits sikret sig andenpladsen i grundspillet. For hjemmeholdet var Oscar Jørgensen mest scoredende med 16 point, 3 rebounds og 2 assists. Topscorer i kampen var Andreas Mortensen med 24 point, 1 rebound og 1 assist. I Næstved Hallerne sikrede Team Fog Næstved sig tredjepladsen i Basketligaens grundspil, da de besejrede BK Amager.

Slutspil i Dame- og Basketligaen - Nyheder - Turnering - DBBF

(((Strøm<<<))) Bakken Bears mod Team FOG Næstved live

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報をチェックしたり、動画をシェアすることもできます。

bottom of page